1e VerDinsdag

Feestje! Op 1 september is het precies een jaar geleden dat ik me, met een bedrijfs- en domeinnaam onder mijn arm, meldde bij de Kamer van Koophandel om Op Dinsdag in te schrijven. Dat was zo gepiept! Ik bouwde mijn website, richtte een Facebook, Instagram, Linkedin en Twitter account in en ging van start. Een terugblik Op 52 Dinsdagen.

In september vorig jaar heb ik samen met Sharon de teksten en pagina’s van haar website YOUNG in Mindfulness en Yoga gestroomlijnd. Vorige week hebben we de eerste Mailchimp nieuwsbrief van YOUNG verstuurd. Wil jij ook weten hoe je met yoga en mindfulness oefeningen je rust kunt bewaren en je energie kunt laten stromen? Kijk op de website van YOUNG en meld je aan voor een training of workshop.

Met Erwin en Margret hebben we begin dit jaar doorgepakt voor het project ‘nieuwe website’ voor  HBV Coatings. Foto’s, teksten, pagina’s, menustructuur. Als je de weg weet in WordPress is het eigenlijk zo gedaan. Nu de website vertalen en dan op naar het buitenland!

Op een Dinsdag in oktober schreef ik een communicatieplan voor Edwin.

En dit jaar kreeg ik van MCPO Rijnmond de opdracht om Op Dinsdag met slimme communicatiemiddelen en -kanalen, leerkrachten te bereiken voor een gezamenlijke invalpool. Elf schoolbesturen in de regio Rijnmond hebben hun krachten op dat vlak gebundeld; een mooie samenwerking in tijden van concurrentie op de onderwijsarbeidsmarkt.

Heb jij ook plannen om je bedrijf te starten of om door te pakken met een project? Weet je dat communicatie kan helpen om je klanten of medewerkers te bereiken, maar weet je niet zo goed hoe? Bel of mail me en ik help je. Op Dinsdag!

Ethel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s