Over Ethel

ethel

Hoi, ik ben Ethel van Deventer, communicatieprofessional en eigenaar van Op Dinsdag.

Ik werk als communicatieadviseur | coördinator onderwijssubsidies bij SIKO onderwijs. Vanuit Op Dinsdag zet ik me voor kortlopende opdrachten en projecten in voor andere organisaties. Bekijk welke leuke projecten ik heb gedaan!

Ik houd me graag bezig met het uitwerken van strategisch beleid in communicatiebeleid en de uitvoering in interne en externe communicatie, arbeidsmarktcommunicatie en een social media contentstrategie. Ik schrijf nieuwsberichten, maak korte video’s en deel social posts. Je kunt me ook bellen voor een nieuwe brochure, een persbericht of het organiseren van een evenement.

Communicatievraagstukken snel vertalen in een advies en dit samen met anderen uitvoeren binnen een strak budget en planning. Ik vind het leuk en ik ben er goed in!

Het communicatievak is volop in beweging. In de afgelopen jaren volgde ik de studies NIMA communicatie A, NIMA interne en concerncommunicatie B, HBO online communicatie en marketing en een leergang contentstrategie en social media. Ik weet hoe een goede website en de strategische inzet van online communicatie en social media jou kunnen helpen om succesvol te zijn.

Heb je advies of hulp nodig bij het organiseren, inrichten en stroomlijnen van de communicatie van jouw organisatie of project?

Stuur me een berichtje en ik kom naar je toe.