Over Ethel

ethel

Hoi, ik ben Ethel van Deventer, communicatieprofessional en eigenaar van Op Dinsdag.

Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag werk ik als communicatieadviseur bij Stichting Aanzet. Op Dinsdag zet ik me in voor andere organisaties om met goede interne en externe communicatie doelen te bereiken. Bekijk welke leuke projecten ik zoal heb gedaan!

Ik hou me graag bezig met de uitwerken van strategisch beleid in communicatiebeleid en de uitwerking daarvan in interne en externe communicatie, arbeidsmarktcommunicatie en een social media contentstrategie. Ik doe communicatieonderzoek en beheer websites en social media kanalen. Ik schrijf nieuwsberichten en maak advertenties, korte video’s en social posts. Je kunt me ook bellen voor een nieuwe brochure, een nieuwe huisstijl of het organiseren van een evenement.

Communicatievraagstukken snel vertalen in een advies en dit samen met anderen uitvoeren binnen een strak budget en planning. Ik vind het leuk en ik ben er goed in!

Het communicatievak is volop in beweging. In de afgelopen jaren volgde ik de studies NIMA communicatie A, NIMA interne en concerncommunicatie B, HBO online communicatie en marketing en een leergang contentstrategie en social media. Ik weet hoe een goede website en strategische inzet van online communicatie en social media jou kunnen helpen om succesvol te zijn.

Op Dinsdag ben ik beschikbaar! Heb je advies of hulp nodig bij het organiseren, inrichten en stroomlijnen van de communicatie van jouw bedrijf?

Stuur me een berichtje en ik kom naar je toe. Op Dinsdag!