Over Ethel

ethelHoi, ik ben Ethel van Deventer, communicatieprofessional en eigenaar van Op Dinsdag.

Op maandag, woensdag en donderdag werk ik als communicatieadviseur bij Stichting Aanzet. Op Dinsdag zet ik me in voor andere organisaties om met goede interne en externe communicatie doelen te bereiken. Bekijk welke leuke projecten ik zoal heb gedaan!

Ik hou me graag bezig met de uitwerken van strategisch beleid in communicatiebeleid en de uitwerking daarvan in interne en externe communicatie, arbeidsmarktcommunicatie en een social media contentstrategie. Ik doe communicatieonderzoek en bouw en beheer websites en social media kanalen. Ik kan digitale nieuwsbrieven en brochures schrijven, een nieuwe huisstijl ontwikkelen en evenementen organiseren.

Communicatievraagstukken snel vertalen in een advies en dit uitvoeren binnen een strak budget en planning. Ik vind het leuk en ik ben er goed in!

Het communicatievak is volop in beweging. In de afgelopen jaren volgde ik de studies NIMA communicatie A, NIMA interne en concerncommunicatie B, HBO online communicatie en marketing en een leergang contentstrategie en social media. Ik weet hoe een goede website en strategische inzet van online communicatie en social media jou kunnen helpen om succesvol te zijn.

Op Dinsdag ben ik beschikbaar voor jou! Heb je advies of hulp nodig bij het organiseren, inrichten en stroomlijnen van de communicatie van jouw bedrijf?

Stuur me een berichtje en ik kom naar je toe. Op Dinsdag!