Prinsdag

Op de derde dinsdag in september weten we hoe de jurk van Maxima eruit ziet. En hoe het geld van de overheid komend jaar besteed gaat worden. De economie zit in de lift, dat is zeker. Zorg dat je voorbereid bent. Maak je website in orde, denk na over wat je te bieden hebt voor welke (nieuwe) klanten en bepaal wat je wilt bereiken. Dat wordt het tijd om je online kanalen strategisch in te zetten. Wat ga jij in de komende maanden aan wie vertellen? De juiste beelden, het echte verhaal over jouw bedrijf en af en toe de ‘koop-knop’ inzetten. Google Adwords, Instagram, Facebook en the good old e-mail nieuwsbrief.  Als je de rode draad in jouw verhaal vasthoudt en weet hoe en waar je jouw doelgroep(en) het beste kunt bereiken, kun je met zo min mogelijk geld en tijd het beste resultaat bereiken.

En is dat niet precies wat we verwachten van ons kabinet? Aan de slag!

Bel of mail me en ik help je. Op Dinsdag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s