Terugblik Op Dinsdag

Ik keek vandaag terug op 2019 en kon weer een aantal mooie projecten toevoegen aan mijn Projecten Op Dinsdag.

Dit jaar stond qua werk in het teken van mijn overstap van UN1EK onderwijs en opvang naar Stichting Aanzet. Een nieuw begin bleek een juiste keuze: nieuwe inspiratie en volop nieuwe communicatieprojecten op mijn tanden in te zetten.

Op Dinsdag heb ik in 2019 andere mooie projecten uitgevoerd en fantastisch samengewerkt met leuke mensen, o.a. bij SPON en de TechNetkringNWN! Ook begon ik met een nieuwe opleiding: contentstrateeg. Ontwikkeling stopt nooit! Met vertrouwen en zin op weg naar 2020!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s