Berichten

Duurzame Dinsdag

Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid. Duurzame communicatie betekent dat alles wat je vertelt is gericht op een lange een duurzame relatie met je klanten en met je medewerkers.

Dat komt neer op ‘beloven wat je doet en doen wat je belooft.’

Laat jezelf en je medewerkers zien en vertel het echte verhaal van jouw bedrijf. Hoe maak je de wereld leuker, beter, schoner, makkelijker en sneller? Maak je een foutje? Dan geef je het toe. Is de levertijd wat langer? Dan vertel je waar je klanten echt op kunnen rekenen. Als je eraan went om altijd op deze manier te communiceren krijg je vertrouwen: het recept voor een lange en duurzame relatie.

En natuurlijk communiceer je online; voor papier moeten bomen omgezaagd worden! #savetheplanet

Prinsdag

Op de derde dinsdag in september weten we hoe de jurk van Maxima eruit ziet. En hoe het geld van de overheid komend jaar besteed gaat worden. De economie zit in de lift, dat is zeker. Zorg dat je voorbereid bent. Maak je website in orde, denk na over wat je te bieden hebt voor welke (nieuwe) klanten en bepaal wat je wilt bereiken. Dat wordt het tijd om je online kanalen strategisch in te zetten. Wat ga jij in de komende maanden aan wie vertellen? De juiste beelden, het echte verhaal over jouw bedrijf en af en toe de ‘koop-knop’ inzetten. Google Adwords, Instagram, Facebook en the good old e-mail nieuwsbrief.  Als je de rode draad in jouw verhaal vasthoudt en weet hoe en waar je jouw doelgroep(en) het beste kunt bereiken, kun je met zo min mogelijk geld en tijd het beste resultaat bereiken.

En is dat niet precies wat we verwachten van ons kabinet? Aan de slag!

Bel of mail me en ik help je. Op Dinsdag!

I love Dinsdag

I love Dinsdag

Vandaag mag ik werken aan een website voor verf en lijm en aan een website voor balans en kracht in je hoofd en in je lichaam. Kortom, het wordt een mooie Valentijns Dinsdag!

Wil jij weten hoe online communicatie krachtig kan werken voor jouw bedrijf? Stuur me een berichtje en we onderzoeken het samen.

2017 telt nog 46 Dinsdagen!

Blue Monday

img_5273-1Er zijn alweer twee dinsdagen van 2017 voorbij! Heb je nog steeds niets aan je website gedaan, je social media nog niet ingericht, digitale nieuwsbrief nog niet geschreven?

Kortom, je hebt hard gewerkt maar van je goede voornemens om online communicatie krachtig in te zetten is nog weinig terecht gekomen.

Stuur mij een berichtje: na Blue Monday volgt Op Dinsdag!

2017 telt nog 50 dinsdagen.

Tot Dinsdag!